Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan tudnám megcsinálni? SOS.

Hogyan tudnám megcsinálni? SOS.

Figyelt kérdés

Van egy LG Direct Drive 7kg WD-10391TDK típusú mosógépem, amiben bennmaradt egy melltartó merevítő. Azt, hogy bennmaradt azt úgy értem, hogy valahogy keresztüljutott a dob egyik lyukán. Ha forgatom a dobot, akkor zörög. Azt mondták azért, mert valószínűleg beakadhatott a fűtőszálba.

Nos ugye így nem lehet használni meg az ott egy idő után el is kezdene rozsdásodni, szóval mindenképpen ki kéne szednem csakhogy nem tudom, hogy hogyan.

Tudna valaki segíteni?

2011. ápr. 21. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha a dobon belül vannak műanyag terelőbordák akkor azok külső felén a dobnak csavarjait kicsavarod és kiveszed a bordákat a keletkezett lyukon keresztül a dobot odafordítva ki tudod venni a merevítőt!
2011. ápr. 21. 13:41
 2/10 A kérdező kommentje:

Vannak terelőbordák, de sehol sem látok csavart!

Esetleg lehet, hogy bepattintós az enyém?

2011. ápr. 21. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Bocs megnéztem videón!Ez elöltöltős mosógép!Akkor az üstszájgumit kell levenni.Az ajtónál a gumiperem alatt van egy rúgó csavarhúzóval alányúlsz és leveszed,igy a gumit is le tudod venni és az üst alá be tudsz nyúlni!Mielőtt bármit csinálsz,húzd ki a konnektorból a gépet!!
2011. ápr. 21. 13:49
 4/10 A kérdező kommentje:
De mindjárt töltök fel képeket és belinkelem.
2011. ápr. 21. 13:51
 5/10 anonim ***** válasza:
lehet bepattintós de óvatosan és lehet azal nem tudsz elég mélyre benyúlni!!
2011. ápr. 21. 13:51
 6/10 A kérdező kommentje:

1. Akkor nem töltök fel képeket.

2. Utána járok az ötletednek.

2011. ápr. 21. 13:53
 7/10 A kérdező kommentje:

A gumi körül kívül tényleg van körbe egy szorító fém, amit alul egy rugó fog össze.

Szóval ha a rúgónál lefeszítem, akkor leszedhetem a gumit, kiszedhetem a merevítőt és aztán simán vissza is tudom rakni ugye?

2011. ápr. 21. 14:10
 8/10 A kérdező kommentje:

Egyébként töltöttem fel 4 képet.

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 21. 14:13
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaidat, sikerült megoldani a problémát.

Megy a pont!

2011. ápr. 21. 14:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Az üstszájgumi?vagy a terelőborda?
2011. ápr. 21. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!