Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ennek a mosógépnek mi a baja?

Ennek a mosógépnek mi a baja?

Figyelt kérdés

Tegnap vettük Vaterán, házhoz hozták, most a második mosásnál így szól a centrifugázás. Mi lehet vele a baj? Visszaküldhetem az eladónak a törvény szerint, ugye?

Itt a videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=YuEDm3MV6WE

2011. ápr. 13. 16:59
1 2
 11/14 anonim válasza:

w3dzz

Pár mosógépet javitottam már,Nem hinném hogy kézzel 1000-es fordolaton lehet tekerni. A dob kilengése függ a benne mosott ruha sulyátol, arányátol is.

Szervizes

2011. ápr. 16. 12:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Amikor így kattotgott, akkor törülközők voltak benne, de kicsit több, mint félig volt, mert direkt nem akartam megterhelni, hanem csak még próbálgatni. Kb. 10 éve mosok személy szerint, úgyhogy tudom mi az, amikor dugig tömi a mosógépet. Amúgy anno lakótársam ilyen módon mosott, de akkor sem halt meg a mosógép 1 mosás alatt.
2011. ápr. 16. 20:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Service!!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 16. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy valami valamihez hozzáér. nem lehet, hogy a szállítási csavarok benne maradtak, és nem tud a lengéscsillapító működni, és a dob a csillapítatlanság miatt nekiütődik valaminek? Ha kézzel forgatod a dobot, akkor is adja ezt a hangot? A fűtőszál lefogója is néha elhajlik.
2016. márc. 1. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!