Hány kg körül lehet egy kb.10 éves mosógép?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 13:43
1/6 anonim válasza:
Megegyezik egy 40 éves férfi súlyával.
2/6 anonim válasza:
...hogy születhetnek egy ember "agyában" ilyen kérdések.,.....????
3/6 A kérdező kommentje:
Csak leakarjuk adni a méhbe a tönkre ment gépünket..és a csóka kérdezte, hogy hány kg lehet?!
2011. ápr. 7. 16:01
4/6 anonim válasza:
Így nem lehet meghatározni, mert lehet, hogy 70, de lehet 110 Kg. is.Ha keverőtárcsás, akkor úgy 20Kg. körüli. Ilyenkor miért nem írtok pontos típust, hogy valóban tudjunk válaszolni?? Ez olyan, mintha megkérdeznéd, hogy egy emberre mekkora ruha kell?
A fémhulladéktelepen kötelező mérlegnek lennie!! A hulladék mosógép hulladékára függ még attól, hogy öntöttvas, vagy beton súly van-e benne.
5/6 anonim válasza:
15.23-as vagyok. Én a kormeghatározáson akadtam ki.....
/nem mindegy hány éves?---/
6/6 anonim válasza:
Márkájátol függ, ha miele akkor95-100kg másfajta csak könnyebb! Akár sokkal könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!