Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy tudnám kitekerni a szűrőt?

Hogy tudnám kitekerni a szűrőt?

Figyelt kérdés

SMART 5kgAA Zanussi 850 RPM. ZWN 286.Ez van a tetejére irva,és a gondom a következő.

A kis ajtaját a szűrőnek kinyitom,majd ott látható egy műanyag "tekerő"amit az óra járásával ellenkezőleg kellene tekerni,hogy a szűrőt kitudjam emelni.De ahogy tekertem a kezembe maradt,a szürő meg bent.Semmi fogás nincs rajta,hogy legalább egy harapó fogóval tudnám tovább tekerni.Teljessen beszorult.Szerintetek szerelőt kell hivjak?Köszi.

2011. márc. 25. 11:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ujjal belenyúlva nem lehet valahogy kimozgatni? Menj el egy olyan boltba, ahol ilyen gépet árulnak. És nézd meg ott, vagy kérjél meg egy eladót..
2011. márc. 25. 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Ujjal nem lehet,mert a szűrő olyan mélyen van,szóval ezt itt állati nehéz igy leirni de azért köszi.
2011. márc. 25. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
próbáld meg egy hosszúkás fogóval
2011. márc. 26. 17:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már fogóval,de annyira méllyen van benne a szürő pereme,hogy nem tudom megfogni a fogóval.Azt hiszem ebből szerelő lesz,sajnos.Köszi.
2011. márc. 26. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy ne tudnál elmenni egy boltba, és ott megnézni egy eredeti példányon. Nem tudom, miért csinálnának kivehetetlen szűrős mosógépet? Hiszen ezt ugye többnyire nők használják.
2011. márc. 27. 15:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom sehol megnézni,mert használtan vettem.A szürő nem kivehetetlen,csak letört a tekerő része.Igy a szürő bent maradt, a tekerő a kezemben.
2011. márc. 27. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért tört le, mert már tele van trutymóval. Mindenképpen szedesd ki valakivel, és pucold ki.
2011. márc. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!