Hogy tudnám kitekerni a szűrőt?
Figyelt kérdés
SMART 5kgAA Zanussi 850 RPM. ZWN 286.Ez van a tetejére irva,és a gondom a következő.
A kis ajtaját a szűrőnek kinyitom,majd ott látható egy műanyag "tekerő"amit az óra járásával ellenkezőleg kellene tekerni,hogy a szűrőt kitudjam emelni.De ahogy tekertem a kezembe maradt,a szürő meg bent.Semmi fogás nincs rajta,hogy legalább egy harapó fogóval tudnám tovább tekerni.Teljessen beszorult.Szerintetek szerelőt kell hivjak?Köszi.
2011. márc. 25. 11:16
1/7 anonim válasza:
Ujjal belenyúlva nem lehet valahogy kimozgatni? Menj el egy olyan boltba, ahol ilyen gépet árulnak. És nézd meg ott, vagy kérjél meg egy eladót..
2/7 A kérdező kommentje:
Ujjal nem lehet,mert a szűrő olyan mélyen van,szóval ezt itt állati nehéz igy leirni de azért köszi.
2011. márc. 25. 18:03
3/7 anonim válasza:
próbáld meg egy hosszúkás fogóval
4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már fogóval,de annyira méllyen van benne a szürő pereme,hogy nem tudom megfogni a fogóval.Azt hiszem ebből szerelő lesz,sajnos.Köszi.
2011. márc. 26. 23:34
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ne tudnál elmenni egy boltba, és ott megnézni egy eredeti példányon. Nem tudom, miért csinálnának kivehetetlen szűrős mosógépet? Hiszen ezt ugye többnyire nők használják.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom sehol megnézni,mert használtan vettem.A szürő nem kivehetetlen,csak letört a tekerő része.Igy a szürő bent maradt, a tekerő a kezemben.
2011. márc. 27. 19:59
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy azért tört le, mert már tele van trutymóval. Mindenképpen szedesd ki valakivel, és pucold ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!