Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem öblít a mosógép? +link

Miért nem öblít a mosógép? +link

Figyelt kérdés

Újabb fajta német mosógépem van. Egy ideje már nem működik, olyan a hangja mint egy autónak ami nem akar beindulni. A vizet beszívja, de nem engedi le. Igazából nem is csinál semmit, néha forog, mintha beindulna a mosás, aztán leáll.

Már többször leengedtem a vizet belőle, benyúlkáltam, hátha beragadt valami ruha, de semmi. Itt egy kép, szerintetek mennyiért tudnám eladni?

[link]

2011. márc. 3. 14:02
 1/4 anonim válasza:
nem lehet, hogy leégetted? úgy értem sokkal több ruhát tettél bele, mint kellett volna
2011. márc. 3. 14:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Elég nagy mosógép, és ketten vagyunk akikre "mos". Mindig csak félig rakjuk.
2011. márc. 3. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha leveszed a gép fedelét általában 2 csavar fogja és hátra húzni,a vízszintszabályzó általában oldalt van kb akkora mint 1 befőttes üveg teteje, megy hozzá pár szál vezeték és 1 vékony gumi cső.Ez a cső a szivattyú szűrőjétől jön és ha az nincs takarítva belemehet a kosz stb stb.Húzd le a csövet fújj bele finoman és halk kattanásnak kell hallatszani a szabályzóból,hanem akkor rossz benne a membrán.(csere)vizsgáld meg a csövet nem e szakadt tömődött, a szűrőt takarítsd ki.

A vaterán nézz szét ár ügyben de 10-20 ezer közt mozognak.

Remélem segítettem.

2011. márc. 4. 02:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. márc. 4. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!