Ha leéget a mikro van esély megmenteni?
Figyelt kérdés
leégett a mikrom sztem a motor égett le benne. ha kikötöm a motort akkor még müködik ?2011. márc. 2. 22:12
2/14 A kérdező kommentje:
Ja igen elfelejtettem :)
Na a hiba az hogy mikor beraktam az ételt melegíteni és mikor lejárt odamentem (szobában voltam) akkor éreztem büdös égett szagot de a tányérja akkor ment és minden jo volt csak valami leégett benne.
2011. márc. 2. 22:29
3/14 anonim válasza:
Ha már leégett a motor, akkor ki sem kell kötnöd. Ha melegít, akkor működik, mint melegítő. Még jobb is mert nem zörög.
4/14 A kérdező kommentje:
De nem égett le mert forgott az a tányér. csak most jutott eszembe hogy ha forog a tányér akkor nem égett le. csak büdös égett szagot éreztem és NAGYON MELEG VOLT AZ OLDALAI.ezt kiemeltem csak.
2011. márc. 2. 23:00
5/14 anonim válasza:
A magnetron haldoklik, ami a mikrohullámot állítja elő.
6/14 A kérdező kommentje:
oké. köszönöm.
2011. márc. 3. 14:09
7/14 Olga néni válasza:
A mikrohullámú sütő füsttel működik. Ha kijön belőle, elromlik.
8/14 A kérdező kommentje:
milyen füsttel ? Gondolkodjál már !!
2011. márc. 3. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!