Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért penészedik a mosógép...

Miért penészedik a mosógép mosószertároló tartálya?

Figyelt kérdés
Undorítóan néz ki. Fekete és kékes színekben "pompázik". Hiába takarítom le, rövid időn belül újra előjön és még a szagát is érzem.
2011. febr. 23. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mert a kis lukacskák amin a viz befolyi a tartályba hogy onnan kimossa a mosószert kezd eldugulni és igy nem mossa ki az összes mosószert, ezért a mosószer egy része vizesen benne marad a kis "tartály" falán és az kocsonyásodik be melynek következtében büdösnek tünik. /az is/ Ki kel szerelni azt a kis részt amibe a mosószert szórod és a kis lukakat fuvókákat ki kell tisztitani /tapasztalat alapján mondottam ezeket nem vagyok szakember, de én megtudtam csinálni/.....
2011. febr. 24. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:
A tárolót ki tudom szedni de a felső része az rögzítve van se csavar, semmi. Azt nem lehet kivenni. Ha azt nem tudom kitakarítani marad a bűz? Szegény mi.. :(
2011. febr. 24. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

pedig biztos, hogy ki lehet venni ugyanis belett oda téve

ne add fel, ugyanis egyszercsak azt veszed észre majd, hogy viztócsa van a gép alatt ugyanis nem fog tudni befolyni a viz a tartályba és annak pedig valahol ki kell jönnie....

2011. febr. 24. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
...ja még annyit, hogy a felső részbe vannak vezetve a müanyagcsövek amelyeken folyik a viz. Vedd le a gép tetejét és nézd át...
2011. febr. 24. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!