Miért nem érződik a kimosott ruhákon az öblítő?
Figyelt kérdés
Az a gyanúm, hogy a mosógépem nem öblít rendesen, sőt egyáltalán nem illatosak a ruhák. Viszont elnyelni elnyeli. Mi lehet a gond?2011. febr. 14. 16:19
1/7 anonim válasza:
Alul vagy felül töltős a mosógép?Mert nekem felültöltős van és akkor szokott ilyen lenni,mikor lecsukom a tetejét és belefolyik rögtön az öblítő.(általában ha túlöntöm mint kellene)Így mire végez már rég nincs illata a ruháknak.
2/7 A kérdező kommentje:
Elöltöltős, mondjuk lehet én is túlöntöm. Lehet nálam is ez a probléma. :)
2011. febr. 14. 16:45
3/7 anonim válasza:
Az öblítőtartályból az öblítőszert egy vízsugár mossa ki, egy meghatározott időpontban. Magától kifolyni nem tud. A felültöltős mosógépesnek írom, hogy állj szembe a gépeddel, hajtsd fel a fedelet, és leguggolva nézz bele a mosógépbe. Ott van egy nyílás, felöl, amibe van egy csövecske. Ezt látnod kell, mert pont szemben van veled a nyílása. Nos, ennek a csövecskének, a kapcsoló különböző állásaiban pont bele kell lőnie a vizet az öblítőtartályba ( lehajtott fedélnél). Ha ennek a mozgása akadályozott, mert alárakodik a vízkő, akkor összevissza fog lövöldözni, nem pedig a programnak megfelelően, a célba. Le kell pattintani a cső feletti fedelet, megtisztítani a cső környezetét ( körömmel, bicskával. És forgatni a kapcsolót, hogy lásd szabadon mozgatja a csövet)! Leemelni az öblítőtartályt a helyéről, kipucolni a benne összegyűlt trutymót, majd mindent visszatenni a helyire. Betölteni, és indítani a mosást. És jó minőségű öblítőnél nagyon kellemes lesz a ruha illata. A másik fajta mosógépnél vszeg ugyanez a szisztéma, de azt még nem javítottam. Sok sikert. Ennek a javításnak az ára kb 10000.- Ft marad a zsebedbe.
4/7 anonim válasza:
"Az öblítőtartályból az öblítőszert egy vízsugár mossa ki, egy meghatározott időpontban. Magától kifolyni nem tud."
DE tud. Most próbáltam ki elöltöltős mosógépel. Ha többet öntök bele, mint a jel mutatja, akkor hirtelen átfolyik a csövön. Mondjuk nem az összes, alul marad egy korty, de nagy része kifolyik.
5/7 anonim válasza:
Kedves Ostobista.
Tudom, te b'rmit el tudsz rontani, ha akarsz. Ha ott a jel, akkor az azt jelenti, hogy addig, és ne tovább. A másik dolog, hogy én felültöltős mosógépről írtam. És az eszembe sem jutott, hogyha valamire oda van írva, hogy így működik, akkor én homlokegyenest az ellenkezőjével is megpróbálkozzak
6/7 anonim válasza:
A kérdezőnek meg elöltöltőse van, és egy rossz csuklómozdulattal el tudja követni ugyanazt a hibát, mint én. Kérlek, ne sértődj meg! Nem veled akartam vitába szállni, hanem a kérdezőnek akartam adni egy másik támpontot is. Igazából nem hiszem, hogy egy ilyen problémát távgyógyítással bármelyikünk meg tud oldani, de talán a kérdező tovább tudta gondolni azt, amit írtunk, és kisütötte, hogy mi az igazi baj nála.
7/7 anonim válasza:
Igen, így van, kedves Ostobista.
Tehát két eset van: vagy direkt melléönti, vagy nem jó irányban mozog a cső. Te nyertél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!