Mosógép ha leáll, miért nem engedi az elektronika az azonnali kinyitást?
Sokat gondolkoztam, vajon mi értelme lehet, ha a mosógép befejezi a dolgát, akkor egy-két percet várni kell arra, hogy a zár oldjon és ki lehessen pakolni a kimosott cuccot.
Miért nem lehet azonnal - a dob már nem forog...
A 12:02 -nek
Honnan vetted ezt a sületlenséget???
A biztonsági reteszt 1 bimetál tartja zárva a működés alatt,hogy ne tudd kinyitni az ajtót és benyúlni,és balesetet szenvedni.Azért bimetál és nem elektromágnes mert ha kihúznád a gépet a bimetálnak a működési elvéből adódóan van késleltetési ideje.Gondolkozz 1 kicsit 1 ekkora átmelegedett tömeg 2-3 perc alatt mennyit hüll?
"alatt mennyit hüll"
Ez bizony nem hüll hanem hűl.
09:21-nek
A hűl szót tényleg elírtam bocs érte,kicsit felhúztam magam a "szaktanácson".De szerintem 1 helyesírási hibába még nem halt bele senki ellenben az emberi hülyeségbe már igen.Kinek nem inge persze ne vegye magára.
"és rányithatsz a forgó dobra, és kész a baj."
Ki az a hülye aki nem veszi észre ,hogy forog a dob és benyúl?
Köszönöm a válaszokat, én is erre gondoltam, csak azt nem értettem, ha már leállt a dob, minek kell 2-3 percet várni?
De akkor, tényleg egyértelmű - ha nem a program vége miatt áll le, hanem valami hiba folytán, (pl áramszünet, vagy kényszerleállítás) akkor szükséges, a biztonsági idő, mert még foroghat a dob.
Akkor most már világos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!