Tapasztalat mini HŰTŐ munkalap alá építéséről? Elromolhat?
A használati útmutatóban azt írja, hogy ne építsem pult alá, viszont egy ugyanekkora beépíthető hűtő irreális árakon van és pont beférne az elöltöltős mosógép mellé. Valóban TÖNKREMEGY ha berakom a konyhapultba a munkalap alá?
Ez a modell: [link]
szerintem azért nem tanácsos beépíteni, mert úgy van kialakítva, hogy hátul a kompresszor nem tudja leadni majd a hőt normálisan, nincs megfelelő szellőzése
de ez az én véleményem!
Üdv. A szabadonálló készülékek nem igazán szeretik a beépítést vagy a pult alá építést. Általában túlfogyasztással és élettartam rövidüléssel honorálják. (az elégtelen szellőzés miatt többet fog menni a kompresszor) A beépíthető gépek viszont lényegesen drágábbak.
Ha van lehetőség úgy elhelyezni a pult alá, hogy két oldalt van szellőzési lehetőség, vagy esetleg van lehetőség szellőzőt vágni a pultra, akkor ez javíthat a helyzeten.
mi is beépitettük másfél éve.müködik rendesen.
hagytam 3 cm a hütö és a munkalap között,és polcos részt
szereltem az egyik oldalára igy szellözik.bár biztos rosszabb hatásfokkal.
a polcokat imádja az asszony :D
"szellőzőt kell vágni a pultra"
Én is ezen gondolkodtam, mert láttam is egy konyhabútoron, hogy így oldották meg.
Ja, és köszi amúgy :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!