Megolajoztam az új hajnyíróm (Philips) kését, utána láttam a dobozán, h NEM kell olajozni. Na most mi lesz?
Figyelt kérdés
Igen, gondolom semmi sem lesz, meg hülye is vagyok, de ha mégis tennem kellene valamit (zsírtalanítás?), mert különben gond lenne, akkor ezt plz osszátok meg velem...
Köszönöm :)
2009. febr. 7. 02:03
1/5 anonim válasza:
Az első pár hajnyírásnál, ha utcára mész és kérdezik, mondd azt, hogy vaxolod a hajad, egyébként semmi...
2/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Én is megcsináltam ezt az enyémmel és köszöni szépen, jól van. Annyit tegyél max, hogy egy papírtörlővel töröld át a kést.
3/5 anonim válasza:
Legközelebb ha kenni támad kedved, akkor használj zsírmentes kenő/tisztító anyagot, mint pl. a WD40.
4/5 anonim válasza:
A WD-40 nagyon jó tisztító anyag de én nem használnám a hajnyírómhoz! Bőrirritációt válthat ki az érzékeny bőrűeknél! Inkább a szappanos víz... A szappan csodákra képes és nem is veszélyes.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm!
Most már nyugodtan alszom. ;)
Amúgy a WD40 valóban csodaszer, még a telefonom (SonyEricsson) joystick-jébe is ezt kellett csöpögtetni, azóta semmi baja. Például. Pedig az egy elektronika...
2009. febr. 7. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!