Menyibe kerül most egy hütő feltőltés? R600a gázal?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 09:57
2/9 anonim válasza:
Nekünk most nyáron 19 eFt-ért csinálták.
4/9 anonim válasza:
Ha már tölteni kell azt jelenti hogy lyukas a hűtőkör. Azt már mindig tölteni kell.Lehet hogy elmegy sokáig egy töltéssel ,de az is lehet hogy hetek alatt elengedi a gázt.Az dönti el hogy mekkora lyuk van rajta.
5/9 anonim válasza:
Ha szökik a gáz, azt érzed, mert büdös ammoniákszaga van.
6/9 anonim válasza:
Kedves Válaszoló!
Bocs, hogy beléd kötök, de az R600a típusú hűtőközegnek SEMMI köze az ammóniához :) Olvass utána.
Hogy én is válaszoljak: 8-12eFt egy átlagos háztartási hütő gáztöltése, de ha elengedte a gázt, akkor ott gond van! Egy zárt hütőkörből nem tűnik csak úgy el a hütőközeg! :)
Hűtő-klímaszerelő vagyok, ha Csongrád megyében vagy, elvállalom a töltést... ;)
7/9 anonim válasza:
a kérdésem a következő lenne . sajna ki akartam szedni a jeget késsel és elböktem a hütöt és elment a gáz .
nem nagy hűtő hanem kis pici mint egy lehel vagy ilyesmi .
mennyibe kerül egy ilyen megcsináltatása forrasztás és gázfeltöltése? vagy érdemesebb venni másikat?
8/9 anonim válasza:
Mit jelent a kis-pici? Hány literes? Milyen márka, és típus? Megtalálod a hátoldalán egy cimkén.
9/9 anonim válasza:
Nálam a pici hűtő a motoros (nem peltier elemes, hanem gázfeltöltésű motoros) autós hűtő. Akkora minr egy nagyobb hűtőtáska. Az van neked is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!