Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit javasolnátok nekünk...

Mit javasolnátok nekünk mosogató géppel kapcsolatba? Többi lent

Figyelt kérdés

Eddig 2 en voltunk , most van egy 14

hónapos gyerkőc , plusz egy pocaklakó ,

szóval lassan 4 en leszünk, viszont nem

főzök minden nap , max heti 2x átlagban ,

de van hogy csak 1x

(kifőzdénk van , onnan hozzuk a

kaját) viszont tányér evőezköz sok van ,

többet is elhasználunk egy nap

szégyen- nem , én gyűjtögetős vagyok, azaz 2

naponta mosogatok ( persze sokszor minden

nap, de az kb 6 tányér , 2 -3 pohár ,

evőezközök)

Természetesen ha 4 en leszünk, szeretnék

többet főzni ,meg ugye a babáknak is néha

külön kotyvasztok :)

Turmix , gyümölcscentrifuga

és nem utolsó sorban utálok mosogatni :)))

Szóval árakat sem nagyon tudok , méret

bármekkora lehet beépíthetőt gondoltam ,

de melyik márka és hány terítékes ?

A gyűjtögetésből kiindulva, sejtem előre,

hogy ezt is 2 naponta indítanám be

2011. jan. 20. 08:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi az idősebb generációhoz tartozunk.A nyáron vettük életünk első mosogatógépét.Én akartam.

Meló után minden nap rászántam 30-40 percet,más-más üzletbe mentem be,és beszélgettem eladókkal,így gyűjtögettem az infokat.

Majdnem minden eladó mondott újat,10 perc után a saját véleményük is előkerült.

egy pár dolog,amit figyelembe vettem.

-Az ajtó zárján az a kis "pöcök" fém,és ne műa. legyen--a forgólapátok is.--Fölösleges a rengeteg program,később csak 1-2-t használsz.--Nem biztos,hogy a legkisebb vízfogyasztás a legjobb->a 2 l-rel nagyobb vízfelhasználás évi 500 tf-tal drágább.

Ezekre is érvényes az,mint a többi háztartási gépre,ezen az oldalon unásig olvashatod,milyen márkát ne vegyél.

----Végül mi egy 9 terítékes/nekünk(12éves fiúval)elég/Hotpoint-Aristont(beépíthetőt/vettünk--mintadarab-áfa nélkül 56ezer volt----46/F

2011. jan. 20. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi is 4-en vagyunk 17 éve vettem az elektrolux mosógatógépet azóta hiba nélkül működik.

a lényeg:mint az előttem író is írta:Nem kell sok program én egyet használok,az előmosogatásos teljes mosógatást.

Szerelők mondták,ha lehet ne legyen LCD-s kijelzője,a panel hamar meghibásodik és drága a csere,legyen hagyományos,ha elég a 45 cm 8 terítékes,hamarabb megtelik,nem áll benne a koszos edény és olcsóbb is!kétszer néha háromszor is megy egy nap

2011. jan. 20. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!