Mosógép, csapágycsere, ugyanazok a tünetek. Szétmehet a csapágy egyetlen mosástól?
Saját élmény...
Előltöltős/INDESIT/ gépünk van. Az előltöltősök hátránya, hogy a forgó dob csak egy oldalon van csapágyazva -ergo- nagyobb a hibalehetőség. Szerencsére saját magam meg tudom javítani, ami nem kevés kiadástól kímélte meg a családi kasszát, -csak az alkatrész ára került pénzbe. Tavaly -egy éven belül- kétszer kellett szimmeringet ill. csapágyakat cserélnem. Tapasztalatom szerint a "hitvány" alkatrészek is befolyásolják a sikeres-tartós megoldást. Márkás (SKF) csapágy+szimmering sem tartott tovább két hónapnál! Most /lassan fél éve/ orosz csapágyakkal+ no-name szimmeringgel gond nélkül megy a gép. A megoldás mindenképpen az lesz, hogy -idővel- le lesz cserélve a gép felültöltősre. Annál ugyanis a forgó dob két oldalon van csapágyazva,-ergo- jobban bírja a terhelést.
szetmehet a csapagy egyetlen mosastol? nekem az 1 honapos gepem lehet,hogy csapagyas,mert a dob forgataskor nyikorog.
7 kilos gepbe 2 kilo agynemut szabad csak tenni,de keson tudtam meg. es tele tettem. lehet,hogy attol?
amugy a tele azt jelenti,hogy 80-90 szazalekig volt tele a dob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!