Új mosógépet vettünk - 2 napon belül elromlott, az üzlet félrevezet, nem akar cserélni, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Harmadik munkanapon mentünk vissza az Euronicsba, hogy rossz a mosógép, az eladó hölgy szerintem direkt rossz telefonszámot adott meg először, hogy kinél kell reklamálni, és mivel látta,hogy messze lakunk, azt mondta csak otthonról hívjuk ezt a számot /Samsung gyár száma/, mert hogy kell a mosógép hátuljáról a gyári szám... gondolom arra játszottak, hogy kifussunk a három munkanapból. Persze, rögtön felhívtam a számot - előfizető nem kapcsolható.. Visszamentem rögtön, kaptam jó számot, és így le tudtam jelenteni a hibát időben. /Persze, nem kérték a gyári számot, mondanom sem kell./ Aztán kijött a Samsungtól a szakember, és megállapította, hogy a mosógépet nemcsak, hogy leejtették, hanem használták is már, mert a dobrögzítő csavarok nem kicsit voltak elhajolva. Mi úgy vettük a mosógépet 10%al olcsóbban, hogy kis esztétikai hiba van a jobb első oldalán - ehhez képest ilyen gondokról nem volt szó... Az Euronicsban már több mint egy hete nem cserélik ki a mosógépet, mondván nincs nekik raktáron, de már megrendelték - több mint egy hete nem tudok mosni. Ilyenkor lehet kártérítést kérni? Félrevezettek, nem is egyszer. Egyszerűen beszéljünk a főnökkel? Vagy írjunk a panaszkönyvbe? Fogyasztóvédelem? Bár nem akarok nagy macerát, mert az volna az érdekem, hogy minél előbb tudjak mosni :)2011. jan. 10. 14:21
11/17 anonim válasza:
Nem beszélve arról,hogy ha ilyen bemutató darabot veszel a METRO-ban az egész áfát!! 25%-ot engednek el,nem csak 10-t.
Mi így vettük az ősszel a mosogatógépet.
12/17 bp1985 válasza:
3 napon belül a pénzt is köteles visszaadni, nem csak cserélni. Fel kell jelenteni. Azonnal kellett volna fogyvédelemhez menni, de reméljük, hogy sikerül még most is.
13/17 A kérdező kommentje:
Visszamentünk és egy másik eladó volt/vmi főnökszerű lehetett/ sűrű elnézések közepette megköszönte a türelmünket, és azt mondta 3napon belül kiszállítják az új mosógépet ha törik ha szakad, és elviszik a régit. Mivel kivételesen rendes volt az eladó, eltekintettünk a peres dolgoktól. Azért mondtam nekik,hogy: -Ugye tudják, hogy irtó nagy szerencséjük van, hogy nem fordultam a fogyasztóvédelemhez?! -Igen tudják :D De, a lényeg: csütörtökön végre moshatok :D Köszi mindenkinek még1x
2011. jan. 12. 08:03
14/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Sikerült? /kiváncsi lennék rá/ Köszi
15/17 A kérdező kommentje:
Ááá dehogy... A héten felhívtak még hétfőn, hogy ki kellene akkor fizetni a teljes szállítási díjat, mert különben nem szállítják ki :O Mondom én nem fizetek semmit. Jó, akkor megbeszélik a főnökkel. Nem hívtak vissza. Csütörtökön /amire ígérték a szállítást/ ÉN hívtam fel őket megint, hogy mikor hozzák. Válasz: ki kellene fizetni az üzemanyag árat legalább.... mondtuk megint, hogy nem, de nincs semmi gond, nyitásra ott leszünk, de annak nem fognak örülni. Bementünk, én kikiabáltam magam az eladóval, a főnökkel, de nem akartak engedni. Mondom akkor fel tudok dobni egy darab magyar ezer forintot, hogy kiszállítsák. Erre ők: jó, a többit kipótolják, és délutánra kihozzák. :D /Amúgy az üzemanyag az kb 2-3000Huf./ És mi történt? Így sem hozták ki estére :D Ma telefonáltak, hogy vagy holnap, vagy hétfőn. És akkor a párom mondta nekik, hogy dugják fel a szállításukat, kerítünk egy kocsit és elmegyünk ma érte. De, már csak röhögök rajta :D Nevetséges. Ja, és Euronics,Pécs Pláza, csak hogy tudjátok!! SOHA NE VÁSÁROLJATOK ITT!!!! De, kívánom nekik, hogy annál az egy darab ezresnél, amit ki akartak velem fizettetni ne legyen több pénzük a tárcájukban SOHA! :) Köszönöm érdeklődésed! :)
2011. jan. 15. 12:12
16/17 anonim válasza:
Akkor végül is jól járt az Euronics, mert kiszállítania nem kellet, azaz embert nem kellett hozzá biztosítania, autót nem kellett hozzá adnia, üzemanyagpénz megint nem kellet állnia. Bement érte a vásárló és megoldotta a szállítást.
Végül is az Euronics győzött!
Hát jól megszívatott titeket...
17/17 anonim válasza:
11.56-os vagyok. Köszönöm a kielégitő választ kedves kérdező. Soha nem megyek ebbe az üzletláncba,,,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!