Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vettem az Intersparban egy...

Vettem az Intersparban egy porszívót. Hol kapok hozzá porzsákot?

Figyelt kérdés

Ez egy noname porszívó, vc 1400 a típusszáma, ha esetleg valaki ismeri, segítene?

Az Intersparban nincs hozzá porzsák.

2009. jan. 30. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom, papírzsák kell bele. barkácsáruházakban (Prkatiker, Obi) lehet ilyet kapni. én a Praktiketben vettem egyszer, csomóféle van. sztem mérd le a porszívó belsejében lévő lyuk átmérőjét, amihez a porzsák lyuka passzol elvileg. de ha segítséget kérsz vmelyik eladótól az áruházban, biztos segítenek neked, mert ez a dolguk.
2009. jan. 30. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb komolyabb műszakicikk-kereskedésben vannak porzsákok, vigyél be egyet mutatóba (gondolom, pár darab volt a porszívóhoz).
2009. jan. 30. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
nézd meg az interspárban ott is kel legyen, de Tesco
2009. jan. 30. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem se Tesco, se Interspar, sehol nem volt ami kellett, és internet porzsakfutar.hu ott bvotl és jó is lett, pedig féltem ilyet neten rendelni, hoyg nem látom.
2009. jan. 30. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!