Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Na most ezt nem értem ez hogy...

Na most ezt nem értem ez hogy lehet? Samsung sc 4321 porszívó?

Figyelt kérdés
Auchanban vettem akciósan ezt a porszívót. A hírdetésben Hepa filter, teleszkópos cső stb állt. A dobozon egy olyan model van aminek a be/ki gombjával lehet állítani a szívóerősséget. A dobozban pedig egy olyan model amin nem lehet állítani semmit. De mégcsak nem is Hepa szűrős és semmiféle teleszkópos cső nincs. A szívófej nem állítható .Amúgy jól szív elég erős szerintem. Csak nem értem. A kiskönyvében általános leirás van pl hogy ezek a funkciók opcionális modelben érhetők el. A Hepa szűrő, a szívőfej és szivóerő állíthatósága, a teleszkópos fémcső stb. Mit jelent ez az opcionális? Több helyen megnéztem a neten és van ami alap mint az enyém és van ami felszereltebb. Hogy lehet akkor hogy ugyanezen a model és tipus számon többféle felszereltségű porszívót árulnak?
2011. jan. 7. 01:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Megnéztem a kézikönyvét a porszívódnak, és volt műszaki eladói tapasztalataimat is bevetettem neked.

Az a helyzet hogy a leírás(és csomagolás)általánosan az SC szériára vonatkozik, amin belül többféle típusszám szerepel.

8 féle felszereltségi szinttel készül,8 féle árkategóriában(Euronics áruházakban).

A tiéd úgymond alapkategóriás(4320-4321 modell), a 4322-es modelltől fölfelé már kapsz teleszkópos csövet, teljesítményszabályzót és állítható kefét.HEPA szűrő a tiedben is van könyv szerint(fehér harmonikaszerűen hajtogatott szűrőtest).

Ám a lényeg az hogy a bolt milyen kategóriában hirdette meg, ha az ő leírásukban szerepel a hiányzó opciók akkor jogosan tudsz reklamálni, de ha 4321 modell szerepelt az árcédulán akkor sajnos te nem figyeltél oda(mert a doboz képe soha nem mérvadó).

2011. jan. 7. 09:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Hát sajnos Hepa szűrő sincs benne. De kapható hozzá elvileg kb . 4-5 ezerért. De akkor már szintén jobban jártam volna ha egy felsőbb kategóriás gépet veszek meg :( Na mindegy jó erős porszívó egyébként, csak kicsit csalódott vagyok. :(
2011. jan. 7. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy sokan nem is ismerik ! Majd' 50! éves porszívónk van ! POREX a neve,henger alakú,és két krómozott dróton csúszik.Barkácsoltam bele hepa-szűrőt plusszba,a ruhazsákot jéger-alsóból csináltuk/ugyanolyan anyag,mint az eredeti/.Nagy a szívóteljesítménye,és hihetetlen,de 920!!!ft a forgórész hozzá,és még szénkefét is lehet kapni hozzá.

Ha fordítva dugom a csövét,gumimatracokat,gyerek-úszógumikat fújunk vele nyaranta.

2011. jan. 7. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
A használat utasítást mindig több típusra készítik, ha több altípus van abból a típusból. (Hogy értsd, van egy Lada mint típus, de azon bellül az 1200, 1300, 1500, 1600, 2107, stb.) Mindig meg kell nézni a típusát a gépen(!) és aztán tudsz következtetni, hogy mely leírások vonatkoznak a tiédre.Nem árt részletesen kikérdezni az eladót, ha nem értesz hozzá. A nagy áruházakban, mint a Tesco, Auhan csak akkor szabad műszakicikket venni, ha valaki ért hozzá, mivel hozzáértő műszakiakban jártas eladó nincs. Ezeknek a vásárlóknak a szakboltokat ajánlom.
2011. márc. 1. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!