Na most ezt nem értem ez hogy lehet? Samsung sc 4321 porszívó?
Megnéztem a kézikönyvét a porszívódnak, és volt műszaki eladói tapasztalataimat is bevetettem neked.
Az a helyzet hogy a leírás(és csomagolás)általánosan az SC szériára vonatkozik, amin belül többféle típusszám szerepel.
8 féle felszereltségi szinttel készül,8 féle árkategóriában(Euronics áruházakban).
A tiéd úgymond alapkategóriás(4320-4321 modell), a 4322-es modelltől fölfelé már kapsz teleszkópos csövet, teljesítményszabályzót és állítható kefét.HEPA szűrő a tiedben is van könyv szerint(fehér harmonikaszerűen hajtogatott szűrőtest).
Ám a lényeg az hogy a bolt milyen kategóriában hirdette meg, ha az ő leírásukban szerepel a hiányzó opciók akkor jogosan tudsz reklamálni, de ha 4321 modell szerepelt az árcédulán akkor sajnos te nem figyeltél oda(mert a doboz képe soha nem mérvadó).
Lehet,hogy sokan nem is ismerik ! Majd' 50! éves porszívónk van ! POREX a neve,henger alakú,és két krómozott dróton csúszik.Barkácsoltam bele hepa-szűrőt plusszba,a ruhazsákot jéger-alsóból csináltuk/ugyanolyan anyag,mint az eredeti/.Nagy a szívóteljesítménye,és hihetetlen,de 920!!!ft a forgórész hozzá,és még szénkefét is lehet kapni hozzá.
Ha fordítva dugom a csövét,gumimatracokat,gyerek-úszógumikat fújunk vele nyaranta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!