Mennyit fogyaszt kb. az amerikai típusú hűtőd?
Azok válaszára lennék kíváncsi,akiknek van és tudják körülbelül vagy pontosan.Kérlek írd még oda,hogy hány éves a gép.
Azért kérdezem,mert én dec.végén vettem egy 750 literes amerikai hűtőt,másfél éves elvileg.És előre is érdekelne,hogy mennyit eszik,mert sajnos nem nagyon tudom lemérni,mert valami mindig megy,nem csak a hűtő.Köszi a válaszokat.
A tied óriási, szóval nem valószínű, hogy annyit fogyaszt, mint az enyém. LG GLR207 a típusa, 4 éves és 270 watt a teljesítménye.
LG honlap szerint 512kWh/év...
Kedves válaszolóm!
Még azt megtennéd,hogy leírod a linket,ahol esetleg én is meg tudom nézni,hogy mennyit fogyaszt?
Köszi szépen előre is.
Elküldeném, de nem tudom mi a hűtőd típusa. :)
Az enyémet is az LG honlapján kerestem meg. Hűtőd gyártójának oldalán keresd, vagy a használati útmutató végén.
LG GR-267EJF
Ez a címkén van az oldalán,remélem jó...
Aranyos vagy,hogy utána néztél.Használatija nincs meg,többszöri költözés miatt.
December vége óta hogy tudtál sokat költözni? :D
Nem találtam semmi infót róla, még az LG honlapján sem. Valami régebbi cucc lehet, mert 2005-ös dátummal vannak tárolt lapok róla.
December vége óta sajnos laktam egy albérletben 8 napot.(munkahely miatt.)Oda vettem a hűtőt,mert ott az se volt
Karácsonykor költöztem egy másikba munkahelyváltás miatt az ország szinte másik felére.Aztán a munkahely nem volt,pedig a munkaügyin keresztül néztem.Utána költöztem a saját házamba január 2.án.(eddig nem laktam itt,mert kis falu,és szerintem itt sincs sok esélyem munkát találni,de majd lesz valahogy,lakni meg kell valahol)
Röviden ennyi.
Azért köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!