Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen kombigázkazánt vegyek...

Milyen kombigázkazánt vegyek ami megbízható?

Figyelt kérdés
Gázkazánt vennék használtan,de nemtudom milyen tipust vegyek amit nem kell állandóan javítani?!Fali kellene, kéményes,vagy turbós is jó.Panelos szóba sem jöhet többé!60nm házat fűtenék vele,melegviz miatt csak kombi jó.Sajnos most vettem egy turbókombi panelhibásat.Átvertek!2napja leállt.Drága a panelcsere!
2010. dec. 31. 21:04
 1/4 anonim válasza:
Gázkazánt használtan?Nehogy vegyél,aki eladja annak vmi. baja van vele.Elektromosan hibás,magas fogyasztás vagy annyira régi hogy vízköves a vezetékrendszere stb.Inkább vegyél egyet részletre és arra jótállás is van.
2010. dec. 31. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is erre ha valaki eladja biztos van oka.De mégis melyik az a tipus ami megbízható?Ha újjat is vennék.Panelost semmiképp nem akarok.Azt nemtudom van-e turbós kombi kazán ami nem panelos?Nekem ilyen kellene.(állítólag a turbós biztonságosabb mint a kéményes szénmonoxid miatt)Nekem 9éves kéményes quadigám már 30szor is belobbant mire láng is lett benne,csörögve csattogva indult,s állt le-már féltünk tölle mikor robban(3évig használtam),ezért vettem a"modern" demradot 1fűtésszerelőtől-ezek a modern kazánok már ha valami nem oké akkor el sem indulnak,mert biztonságosak.Mind2használt volt.Utóbbival átvertek.Igen sokan túladnak rajta s utánna már nem érdekli őket hogy más fagyoskodik,nincs melegvize esetleg felrobban...Kínai,török gagyi márkák már szóba sem jöhetnek.Túl sokat kifizettem már a szerelőknek és újra és újra elromlik.
2011. jan. 1. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Augusztusban múlt két éve.....fűtéskorszerűsitettem.

Én török radiátorokat vettem,mert a dunaferr a nagy humbukk ellenére>>>/add le a régi konvektoraid,akkor 30%-kal olcsóbb c. mese/>>>így is 23%-kal olcsóbbak voltak.A garancia atörökre csak 8 év/duna 10/

Ezekhez egy kombi parapetes kazánt választottam--128ezer volt.Baxi Main 24Fi.a neve.

Rengeteg embert(boltosokat,szakikat) megkérdeztem,ár-érték aránya nagyon jó.

Meglepően jó a belseje,az elektronikája attól, hogy Olasz gyártmány.

92 m2-s házat fűtök vele,össz.6,2 m a radiátorok(80 cm magas,2 soros)

[link]

ilyen az enyém.

2011. jan. 1. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
minden használt electromos dolog elég lutri. ha lehet akkotr vegyél épitkezésből kimaradt uj vagy alig használt készüléket amin még gari is van.
2011. jan. 4. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!