Hogyan lehet megszüntetni a dugulást a lefolyóban?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha nem illik ebbe a témakörbe de nem találtam mást:)
Öntöttem már bele hipper és duff lefolyótisztítót, és pumpáltam is , de semmi eredmény. (A víz az egyik mosogatóból átfolyik a másikba.)
2010. dec. 11. 20:39
1/2 anonim válasza:
Szia! Hagyd a fenébe ezeket a sűrű folyélony taknyokat, már bocs. Én lefolyótisztító granulátumot használok, a neve VIX, a Bábolna bio gyártja, kb 800.-Ft-ba kerül, és már legalánn 5 lefolyót tisztítottam ki vele. :) De a Cillitnek is van ilyenje ha jól tudom. Eljárása: szárazra törlöd a lefolyó beömlő nyílását, utána beleöntesz kb. fél kupaknyi port (ami maró szer fém darabokkal). Egy pici vízzel leöblíted, elkezd majd sisteregni, gáz is képződik, így ne legyél bent. 5-10 perc után ráfolyatsz 1-2 percig meleg vizet és kész. Nekem mindig elsőre sikerül. :D
2/2 anonim válasza:
Ha a sifon hozzáférhető helyen van /mert hol lenne máshol/ szedd le nem kell hozzá szerszám se és tisztitsd ki, mert biztosan ott lehet a baj.Ha mégsem a falban levő lefolyócsőbe kotorj bele un" görénnyel" mert akkor ott lehet a dugulás.A vegyszerek amit emlitenek a hozzászólók azok csak a zsirlerakódást szedik le.. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!