Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Robotx takarító robotról mi a...

Robotx takarító robotról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ha van valakinek írja már le a tapasztalatát, most szeretnék begyűjteni egyet, de nem vagyok biztos benne, hogy vajon ez-e a legjobb választás. Köszönöm
2010. dec. 9. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Bár nekünk nincs Robotx-ünk, ellenben van iRobot porszívónk, ami nagyon jól működik.. Minden koszt felszed és amikor végez, csak kiöntöd az egészet a tartályából..
2010. dec. 9. 14:19
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván szar. A sarokba hogyan megy be? Esetleg kör alakúak a termek nálatok? Ennyi pénzért lehet venni víztartályos porszívót és nincs az az elfoglalt ember akinek nincsen néha egy fél órája tologatni.

Másik pedig az hogy hazudnak erről a szarról, hogy el tudják adni. Előnyként kiemelik hogy halk... :D. Nyilván. A tesztekben éppen a gyengéjeként emelik ki hogy rohadt hangos. Elakad a tereptárgyakban, ha azt akarod hogy a lakást valahogy végigjárja akkor mindig fel kell előtte szedni mindent a padlóról. Porszívónál én lábbal arrébb tolom ami útban van és kész. Szerintem aki ilyet vesz annak vagy nagyon sok pénze van vagy tökéletesen hülye.

2010. dec. 9. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!