Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyiket mosógép lenne célszerű?

Melyiket mosógép lenne célszerű?

Figyelt kérdés
Nah tehát volt egy elöl töltős Candy mosógépünk de kb 1 éve teljesen tönkrement.Jelenleg egy régi Energomat-hajdú gépet használunk amivel azért vannak gondok , hát ugye sok áramot , vizet használ és centrifugálásnál elkezd "táncolni" szinte és zajos is.Ezért most szeretnénk egy megbízható és minőségi gépet venni az ár 150.000 max.Elég sokat megy a mosógép mivel 6-an vagyunk (én a párom és 3 gyerek és a beteg édesapám) és nagyon sok ruha összegyűlik.Viszont szerintem elöl töltős kellene mivel abba több ruha fér vagy nem?
2010. nov. 14. 01:10
 1/7 anonim ***** válasza:

150.000-ből már azért lehet válogatni.

Mi felültöltős Fagort vettünk, egy olyan helyen ahol szépséghibás megjelöléssel, jelentősen olcsóbban árulták, mint a boltban kb 60.000-ért. Ennek már vagy 8-9 éve, és még nem romlott el, szóval jól bírja.

2010. nov. 14. 04:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból tudom hogy a Fagor elég megbízható márka mivel a tűzhelyünk is Fagor és 6 éve megvan és eddig semmi baj nem volt vele
2010. nov. 14. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy mennyi ruha fér a gépbe, független a röltési iránytól. Ha sokat akarsz egyszerre mosni, olyan gépet keress, ami 6-7 kg ruhát mos. A lányomnak Ariston van, abba 7,5 kg ruha fér egyszerre.
2010. nov. 14. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a Gorenjével szimpatizálok.
2010. nov. 14. 21:17
 5/7 bp1985 ***** válasza:
vörpúlt ne. Semmiféle képpen.
2010. nov. 15. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne legyen márkafüggő a kiválasztás.

A megfogalmazott igényed szerint válassz és erősen nézegesd teszt újságokat!

[link]

A legtöbb háztartási gépet ugyanis ma már bérgyártók és nem az eredeti cég gyártja egyféle minőségbiztosítással és kínai alkatrészekből.

Az hogy egy készülék mikor megy tönkre pusztán szerencse (és persze használat) kérdése nem pedig a márkáé.

Elől/felültöltős:

Elöltöltős előnyök:

Szebb, látványosabb, néhányban jól megoldották az energiatakarékos funkciókat, pl állandó mosóvíz keringetés.

Felültöltős előnyök:

Később is ki lehet nyitni a tetejét, ha még maradt valahol kallódó mosni való. Két csapágyas felfüggesztése van ami tartósabbá és zajtalanabbá teszi, főleg centrizésnél.

2010. nov. 19. 11:01
 7/7 anonim válasza:

az utolsó hsz.-t egészíteném ki:

+az felültöltős javára írnám,hogy ebben,ha elérik a tömítőgumi,akkor nem folyik szét a fürdőben a víz.

2010. dec. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!