Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lesz ha csak ma öblítő és...

Mi lesz ha csak ma öblítő és só nélkül inditom el a mosogatógépet?

Figyelt kérdés
finish tablettával
2010. nov. 13. 14:34
 1/6 anonim válasza:
Szerintem csúnya foltos vagy szürkés, homályos bevonat lesz minden edényen, poháron amikor elkészül velük a mosogatógép. Nekem legalábbis ez volt, amikor nem volt benne elég só. (Öblítő nélkül még nem próbáltam.) Szerencsére, amikor megint elmostam őket elegendő sóval, akkor lejött róluk ez a csúnya "bevonat".
2010. nov. 13. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
soha életemben nem tettem bele öblítőt :) Somat 9-et használok. gyönyörű tiszta lesz minden. sőt eleinte sót sem tettem bele azt is csak nemrég vettem.
2010. nov. 13. 14:45
 3/6 A kérdező kommentje:
ajaj, most akkor mit csináljak :D elvileg a somat9ben van minden, azért jó. ehhez a finishez a doboz szerint ajánlják a finish öblítőt és sót. mivel válthatom ki őket? a só nem is annyira zavar, de az öblítő?
2010. nov. 13. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:
najó, inkább elmentem és vettem a lidlben, meglátjuk milyen.
2010. nov. 13. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Én évek óta csak sima Lidl-s tablettát használok+teszek bele sót, mert nagyon kemény a víz. Csillogóak az edények. Nem kell agyonvegyszerezni mindent, ha nem bízol a tablettában, vegyél külön port, öblítőt és sót. Ha a tabletta mellé raksz külön ezt-azt, olyan, mintha a mosógépbe biztos ami biztos alapon tennél folyékony és por mosószert is.
2010. nov. 14. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a 3 rétegűt vetted,ahhoz nem szoktunk sót használni.Az öblítőjük is jó./Lidl/
2010. nov. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!