Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy két eres ; lapos 220 volt...

Egy két eres ; lapos 220 volt hosszabbító kábelre véletlenül rá lett rakva az ágynak a lába láthatóan kilapult még jobban a kábel de működik, mit érdemes vele csinálni?

Figyelt kérdés
ma 15:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%
Hagyd békén, ha megpiszkálod lehet hogy megtörik és a továbbiakban nem fog működni.
ma 15:52
 2/23 anonim ***** válasza:
81%

Azonnal kivonni a használatból, és kicserélni. Volt pont ilyenből halálos tűzeset. Gyenge vigasz, hogy nem égett nagyon jól a szobaberendezés, így csak füstmérgezésben halt meg a lakástulajdonos.

Ez az #1 lehet, hogy szándékosan rosszindulatú, de lehet, hogy csak sötét.

ma 16:10
 3/23 A kérdező kommentje:

2.

Nem lehet kicserélni mert egy háztartási berendezésnek a kábele

ma 16:11
 4/23 kutyafule4 ***** válasza:
75%
Akkor égjen le a picsába.
ma 16:12
 5/23 Szirty ***** válasza:
77%

"...egy háztartási berendezésnek a kábele"

Azt is ki lehet cserélni.

Egyébként meg azt írtad hogy: "...220 volt hosszabbító kábelre"

Ha hosszabbítót háztartási berendezésnek hívod, akkor cseréld ki az egész hosszabbítót. Egyébként sem javallott 2 eres hosszabbító sehova. Kell a védővezető is.

Ha hosszabbítót nem hívod háztartási berendezésnek, akkor viszont itt ellentmondás van.

ma 16:15
 6/23 Kólauborkával ***** válasza:
77%

Szerintem a gyári tápkábelre gondol, ami fixre van szerelve (csavarozva, forrasztva).

Kérj meg egy háztartási gépszerelőt, hogy cserélje ki, lesz vagy 1000-5000 körüli összeg.

ma 16:24
 7/23 A kérdező kommentje:

5.

Húha vannak gondok fejben. szerinted a háztartási berendezés nem egy hosszabbító kábelen megy el a berendezésig?

6.

Igen arra gondoltam de nem fogok egy fillért se fizetni senkinek, amit ő megtudnak csinálni azt én is meg tudom

ma 16:29
 8/23 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező, nem tudom kinek a fejében van a baj.

Ha egy villamos eszköz eredeti hosszúságú vezetéke nem ér el a konnektorig, akkor hosszabbítót kell használnunk, amellyel lehetővé válik a használata.

Szóval, ami a készülékből "kilóg", az nem a hosszabbító..

ma 17:10
 9/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

7.

Most akkor miről beszélsz voltaképpen?

Ezek mik, az alábbi linken?

[link]

ma 17:26
 10/23 Szirty ***** válasza:
62%

"szerinted a háztartási berendezés nem egy hosszabbító kábelen megy el a berendezésig?"

Pontosan!

Ha hosszabbítóról használod, akkor abban megy, ha nem hosszabbítóról használod, akkor nem.

A hosszabbító egy külön dolog. Semmi köze egy készülékhez amit beledugsz.

"Igen arra gondoltam"

A kérdésben javasolt pontosan azt leírni amit gondolsz, hogy ne a válaszolónak kelljen azt kitalálni.

"amit ő megtudnak csinálni azt én is meg tudom"

Hát ez nem így működik. Nagyon nem!

ma 17:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!