Klímából 3,5 kw vagy 5 kw kell egy kb. 50-60 négyzetméteres tér hutéséhez?
Figyelt kérdés
Nem tudjuk eldonteni, hogy milyen erosségu legyen a klíma. Egyben van a nappali és a konyha, elég nagy, és csak nyáron használnánk 1-2 honapot hutésre, de nem szeretnénk nagyon hideget, kb.olyan 25 fokot.ma 12:59
1/5 anonim válasza:
Kétdimenziós helyiség? Na ilyet sem láttam még.
2/5 A kérdező kommentje:
Mi van? Egy légtérben van a nappali és konyha, csak egy pult válsztja el, ezen mit nem lehet érteni?
ma 13:31
3/5 anonim válasza:
Hol írtam, ilyet, hogy nem értem? Csak rácsodálkoztam, hogy nincs 3. dimenzió nálatok.
4/5 anonim válasza:
A válaszoló úgy érti jogosan hogy a belmagassagot nem határoztad meg. Mivel köznyelvben úgy mondjuk hogy a szobát fűtjük valójában a benne lévő levegőt ami nem ugyanannyi 50m2 esetén ha a szoba 2,5m magas vagy 10m magas.
50-60m2 azért elég nagy de kb a 3,5kw-os megteszi. Persze ha ereszt a házad akkor lehet a nagyobb teljesítményű kell. A külső hőmérséklet és egyéb tényezők is közre játszanak. Nem mindegy, hogy nyáron odakint hány fok van. Egyébként sok esetben a páratartalom is hozzájárulhat a hőérzethez. 25 fok 90% páratartalom mellett izzasztó meg 10% mellett elviselhető.
5/5 A kérdező kommentje:
Ja, így már értem.
Nyilván nem 10 méteres belmagasságról beszélunk, de amugy hirtelen nem is tudom, 2,5-2,6 m kb.
ma 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!