15 KW-OS VILLANYMOTORNAK HÁNY AMPER SZÜKSÉGES?
Szóval brikett hát ahhoz kell is egyszer én is gondoltam ,hogy kéne valamit kezdeni a fűrészporral de van a környéken a szalmából gyárt brikettet.
Javaslom ha nem kapsz itt érdemleges választ akkor tedd fel a kérdésed a www.hobbielektronika.hu is ott elég sok a hozzá értő ember és ha jól emlékszem van brikettáló géppel foglalkozó téma is ott biztosan segítenek.
Én csak annyiban tudok segíteni,hogy egy ismerősöm ipari terménydarálóra választhatott/kipróbálhatta/ villanymotorokból,12 és 25 KW-ból.Ezek textilipari gépen voltak anno.
Nála 3x32A volt,és nem ment,a 12 KW-st vette meg.Bár Ő egy kis Bács megyei falu(Zsana)lakója,gyenge hálózattal,külső részen.
egy 15 kW teljesítményű motor hozzávetőlegesen 29,3 ampert vesz fel.
Indításkor a motor nyitó teljesítményfelvétele a terhelés függvénye. A Starterrel, vagy Frekvenciaváltóval a mindenkori motorigény szintjén lehet tartani az energiafelvételt.
Tudtommal a watt az áramerősség A és a feszültség szorzata V.
Ha 380 voltra kötöd be akkor 15 000W:380V=39,47A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!