Hogyan kell vízkőteleníteni a kapszulás kávéfőzőt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy mit tegyek,hogy a Nescafe Dolce Gusto kapszulás kávéfőzőm kiadja egyáltalán a vizet. Mert szerintem vízköves,és elvan dugulva.
Megpróbáltam,hogy a hozzá járó tűvel a lyukasztó tűt tisztítom,és a tartályba raktam vízkőoldót,de semmi nem jön..
Előre is köszönöm a válaszokat!
ma 20:16
1/3 anonim válasza:
2/3 Szervizmérnök úr válasza:
Ha szokatlanul erős zakatolást hallasz, akkor levegős lett a vízpumpa, ami egy másik probléma.
Ha már annyira eldugult, hogy amiatt nem halad át a víz, akkor a sav sem fog, szét kellene talán szedni, a bojler átjárhatóságát ellenőrizni. De kérdéses, hogy tényleg az lenne a gond.
3/3 Ypszilon1980 válasza:
Először is a leírásában benne van mit kell csinálni. Ecetes vízzel kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!