Mi lehet a probléma ha a varrógéptű beakadt? A kézi kereket sem tudom mozgatni?
Figyelt kérdés
Most vettem, kezdő vagyok és lapon próbálgattam az egyenes varrást amivel nem is volt gond. Aztán próbáltam vékony anyagon lassan pár sor ment is szép lassan és aztán amikor csináltam az utolsó sort a legvégén megállt és lent maradt a tű. Nem tudom mozgatni sem a kézikerékkel. Szét kell hozzá szednie egy szerelőnek? 2 napja vettem.
Segítő válaszokat köszönöm.
ma 18:25
1/3 anonim válasza:
Valószínüleg lehúzta a szálat és az rátekeredett az alsó részen valamire. <
2/3 Szervizmérnök úr válasza:
Először is ki kell szedni a cérnát és maradványait, lenti orsót és orsótokot (utóbbi bobbin néven is fut, valószínűleg francia eredetű szó / bobine).
3/3 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm. Miután kiirtam a kérdést az vokt az első hogy kiszedtem az alsó orsot és most újra működik. Levert a víz hogy tönkre tettem már most.
Köszönöm a segítő válaszokat
ma 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!