Hűtő nem zúg és nem is hűt,mi lehet a baj ?
Figyelt kérdés
Sziasztok a hűtőm egyik napról a másikra megadta magát , legalábbis úgy néz ki. Nem hűt és nem is zúg ,egyedül a lámpa ég benne, van felül fagyasztó része is , annál is ugyanez a helyzet , nem fagyaszt és zúgás sincs. Valakinek van valami tippje, hogy mi lehet és hogyan tudnám megoldani ? Bármilyen tippet és tanácsot elfogadok, köszönöm !!jan. 1. 20:47
1/4 anonim válasza:
Nem működik a kompresszor. Lehet a hőérzékelő hibája, vagy a kompresszor maga pusztult el. Hívj ki szerelőt, ezt házilag nem tudod megjavítani. De ha a kompresszor és nem garanciális, jobban jársz ha veszel egy új hűtőt.
3/4 A kérdező kommentje:
Kitisztitottam a portol kicsit , vissza dugtam ,olyan hangot adott ki mint egy rossz autó amelyik nehezen indul a hidegben , de néhány másodperc után beindult :D most normálisan zúg csak még nem tudom hogy hűt e vagy nem , de zugni legalább zúg
jan. 1. 21:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!