Én azért vettem NO FROST rendszerű gépeket, hogy ez ne okozzon problémát. Nem is okoz. Van egy álló fagyasztóm, ami dugig van mindennel, de még csak egy dércsík sincs a cuccokon, úgy leszárít mindent.
dec. 31. 11:53
2/10 Mad Max2 válasza:
Amikor látod hogy sok jég halmozodott fel a készülékben
Ez használatfüggő.
De kb évente 1-2 szer szükséges leolvasztani átlag használat és átlagos masina esetén
dec. 31. 12:25
3/10 Szirty válasza:
Amikor már vállalhatatlanul jeges akkor mindenképp érdemes.
Nem időtől függ.
dec. 31. 12:35
4/10 anonim válasza:
Ha No Frost-ost veszel, akkor kb soha, ha nem hagyod nyitva. Több mint 10 éves az ilyen alulfagyasztós LG hűtőm, de még nem kellett leolvasztani, mert nem is jegesedett le.
dec. 31. 12:53
5/10 anonim válasza:
4 éves az alulfagyasztós hűtőm, soha nem volt leolvasztva. No frostos, zárás után hallani hogy nekiáll dolgozni benne a no frost (búgó hang, nem a cicergő amit a kompresszor ad).
dec. 31. 13:48
6/10 anonim válasza:
A búgó hang a ventilátor xD
dec. 31. 13:59
7/10 anonim válasza:
Mikor már nem tudom kihúzni a fiókot xdd
dec. 31. 14:06
8/10 anonim válasza:
Mamámé nem zár jól, így azt évente kétszer is jégteleníteni kell, az enyémben most 1 centi jég van kb, még nem zavar annyira, 2 éve olvasztottam le.
dec. 31. 14:22
9/10 anonim válasza:
én akkor olvasztom le ha látom hogy nagy a jég de ez lehet évente 1x 2x is benézek és látom hogy szükséges illetve van időm is .
dec. 31. 16:23
10/10 anonim válasza:
Amiben 1 centi jég van az már nagyon rossz, mert csak fogyasztja az áramot, de a jég az hőszigetelő.
Ha már 1-2 mm jég vagy zúzmara van benne lekell olvasztani.
Ráadásul ezt még nagyon könnyű , pár perc alatt megvan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!