Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Másnak nem szokott gondja...

Másnak nem szokott gondja lenni a Mikrohullámú sütő belsejét borító réteggel?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen festék, vagy zománc pontosan, de nálam ez már a második mikró, aminek a tányér görgő alatti részen felválik a zománcréteg. A müanyag kis kerekek teszik tönkre, amik forgatják a tányért. 1 éves sincs a mikró, de már szinte le lehetne húzni az a festék vagy zománcréteget, annyira tönkrement. Én biztos nem vettem volna ilyet, de úgy kaptam ajándékba. ( Nem karácsonyra) Milyet érdemes venni legközelebb? ( Azt tudom, hogy ilyet nem)

dec. 30. 01:51
 1/2 anonim ***** válasza:
45%
El tudom képzelni, hogy ez tervezett elavulás. Ilyenkor örülök neki, hogy a 20 éves LG mikrónkat nem hagytam lecserélni modernebbre.
dec. 30. 02:03
 2/2 anonim ***** válasza:
85%

Egy német gyártmányú mikrónk van 1987-ből, és semmi baja sincs a festésnek sem. Még 10 évvel ezelőtt rendeltem hozzá fólia billentyűzetet tartalékba (lehetett eredetit rendelni), ha esetleg meghibásodna, de a mai napig az eredeti hibátlanul teszi a dolgát a napi használatban, kopás elszineződés, vetemedés bármi nélkül.

Ja, az izzója már nem eredeti, az 32 éves korában kiégett sajnos, ennyit bírt. Nem lehet minden tökéletes.

dec. 30. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!