Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen vezeték nélküli porszív...

Milyen vezeték nélküli porszívót ajánlotok 50 ezer Ft alatt?

Figyelt kérdés
Hosszabb távon egy dyson porszívó a cél, viszont jelenleg ezer más fontosabb dologra is kell költeni, nem feltétlenül tudok most 350 ezer forintot egy porszívóra költeni. Így inkább csak egy átmeneti megoldást szeretnék, amivel addig könnyen fel tudok porszívózni, kis helyen elfér és mindig kéznél van. Nyilván minél komolyabb annál jobb, de nem szeretnék rá sokat költeni, így hogy nem ez lesz a végleges cél. Köszönöm ha tudtok valamit ajánlani ennyiért.

dec. 10. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Használtat.
dec. 10. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy normál porszívót és 40000 ft sincs és az tökéletes .
dec. 10. 14:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Elsősorban abban bíztam, hogy érkezik valami konkrét ajánlás, kinek melyik vált be.
dec. 10. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

"Elsősorban abban bíztam, hogy érkezik valami konkrét ajánlás, kinek melyik vált be."

50 ezer alatt kinek mi vált be? Partvis + lapát.

dec. 10. 20:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát gondolom nem csak több százezres porszívóval lehet takarítani😂Nem megváltani akarom vele a világot, tökéletes nem lesz, ezzel tisztában is vagyok. Ennek ellenére tényleg örültem volna, ahogy a kérdésemben is írtam ha esetleg érkezik pár konkrét válasz/ ajánlás, mert biztos van aki ilyen árkategóriában használ porszívót és megkönnyítené a választásom a személyes tapasztalatával.
dec. 10. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Harom eve vettem magamnak egy olcso auchanos (Qilive) aksis porszivot, mert nem szeretem mindig elovenni a nagyot (vezetekest)

A nagy sokkal jobban sziv, de csak gyorsan atszaladni a porszivoval a lakason tokeletesen megfelel az auchanos is, most is sokaig birja meg az akksija

dec. 13. 10:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
dec. 13. 22:14
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Nekem silvercrest van. Lidl talán? 35 körül vettem 2 éve, én szeretem. Többbet ér mint söprögetni.
dec. 14. 09:08
 9/9 Empatikus válasza:
Ebben a középkategóriában az Elektrolux és a Sencor!
dec. 21. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!