Batragramzadarma kérdése:

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Saeco odea go kávégépem van és a napokban jelezte hogy vizkőmentesitést kér.Megcsináltam rendben de azóta valami nem kóser.

Bekapcsolom szépen felfűti a vizet főzném a kávét megy is szépen a kompresszor aztán szépen elhalkul mintha valami eldugulna és nem jön egy csepp kávé sem aztán egy nagyot csattan a beltéri egység vissza áll alaphelyzetbe és villog a piros felkiáltó jel.

Szétszedtem a beltéri egységet a kis membránt a tetején kipucoltam visszaraktam és rögtön főzte a kávét.Aztán másnap minden kezdődött előlről,kompresszor elhalkul kávé semmi csattanás és villogó felkiáltó jel.Szétszed összerak egy kávét lefőz és megint semmi és ez igy megy sokadszorra de már unom.

dec. 8. 14:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Őrlőt próbáltad durvábbra állítani! Akkor is eldugul?
dec. 9. 14:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Nincs eldugulva.Ismerősömnek hasonló gépe van ua a beltéri egység csak a krema szelep más nem membrános hanem golyós.A két szelepet megcserélve most jó a gép tehát a krema szelep a ludas.
dec. 10. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!