Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért romlik el a mikró?

Miért romlik el a mikró?

Figyelt kérdés

Miért ilyen rövid életüek.

10 éves volt és megdöglött..

Azért se veszek másikat!

dec. 6. 17:02
1 2
 11/16 Törpilla57 ***** válasza:
44%
Már egyszer rákérdeztem itt, ezen a fórumon, hogy mitől lehet az, hogy ha reggel melegítek valamit a mikróban, akkor forró lesz, ha délután 2 felé, akkor langyos se... ! ugyanaz a pohár, kávéval, ugyanúgy beállítva. És ez állandóan így van. Egyszerűen rejtély. Eddig még senki nem adott rá választ, talán majd most, látom itt szakértők, "szervízmérnök úr) is vannak. Előre is köszönöm.
dec. 7. 07:32
 12/16 A kérdező kommentje:
9es megtudhatom a márkát?
dec. 7. 14:17
 13/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
10 év??? Piacgazdaság van, bazki! A legtöbb gépet 366 napra tervezik...
dec. 7. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy 4000 wattos panasonik ipari mikro. 3300-3500€ darabja
dec. 7. 17:38
 15/16 Törpilla57 ***** válasza:
60%
11-es vagyok. Miért kellett rossz minősítést kapnom? Nem viccként írtam a mikrónk furcsaságairól, valóban így működik és szeretném tudni az okát.Ha valaki nem tud tanácsot adni, akkor legalább ne pontozzon le! Kösz.Kérdezőnek: valóban az az első lépés, hogy meg kell próbálni megjavíttatni. Hátha. A rövid idő valóban igaz, nem érdeke sem a gyártóknak, sem a forgalmazóknak, hogy hosszú élettartamúak legyenek a műszaki cikkek. Van egy 38 éves Energomat mosógépünk, a porszívó, a tv-k is 25-30 éves korukig jól működtek. Sajnos a mai gépeket már eleve nem így tervezik. Éljen a "környezetvédelem"! Dobáljunk ki mindent...
dec. 8. 07:19
 16/16 anonim ***** válasza:

10 év azért elég sok idő egy elektronikai.terméknek, főleg manapság, amikor mindenből spórolnak a gyártók.

Bár az is igaz, hogy egy ilyen faék egyszerűségű termékesetében azért aggasztó, hogy csak kb a fél élettartamáig bírta.

Igazándiból egy vezérlő van benne, egy bszatós kondi, meg a magnetron, kis elektronikával, biztosítékokkal. Nem tudom, mennyire éri meg javítani.

dec. 9. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!