Hogy lehet ennyire megbízhatatlan egy wirlpool mosógép?
Figyelt kérdés
Nincs 1hónapja sem,hogy vettem egy felültöltős wirlpool awe 6519-es mosógépet,és katasztrófa.Nem akar centrizni,nem akarja a vízet kiszivatyúzni,most is 1napja szórakozok már vele hogy valami történjen.Ég a piros jelzés hogy tisztítsam ki a szűrőt,amit meg is néztem,de még így se csinál semmit.Soha többet nem veszek ilyen szar készüléket,felháborító hogy majdnem 80rugó volt,és pár mosás után már probléma van vele.2010. nov. 6. 03:40
1/3 anonim válasza:
Van rá még garancia?Mert ha igen, vidd vissza, mert szerintem hibás mosógépet adtak.Nekünk is ilyen mosógép van, és tökéletesen működik.Minden megcsinál, amit el kell, hogy végezzen:)
2/3 bp1985 válasza:
Úgy, hogy egyre silányabb a whirlpool. Nekünk is volt. Tönkre ment a motorja. Szomszédnak is az volt, annak kiszakadt a dobja mosás közbe. Havernak is volt, övé nemes egyszerűséggel lángra kapott.
3/3 A kérdező kommentje:
Na még a végén akkor úgy járok hogy a kiszakadt dob belerepül a fejembe,miközben szénné égek...:D
2010. nov. 10. 04:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!