Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A mosogatógép használata...

A mosogatógép használata előtt el kell öblíteni az edényeket?

Figyelt kérdés
nov. 29. 07:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Én nem szoktam, felesleges víz pocsékolás lenne.
nov. 29. 07:25
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

Dehogy is.

Én a ruhákat sem mosom ki kézzel mosás előtt.

nov. 29. 07:30
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Ha nagyon darabos ételmaradék van rajta, azt nyilván ki kell kaparni belőle, de amúgy nem. Az én gépem még a megszáradt edényeket is nagyon szépen elmossa. A gépbe gyűjtöm a mosatlant, és akkor indítom el, amikor megtelt.
nov. 29. 08:12
 4/12 A kérdező kommentje:

Azt sosem értettem, hogyha egymásra pakolom az edényt benne, hogy éri víz belül?

Mondjuk egymásba rakott serpenyő esetén.

nov. 29. 08:14
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Hát nyilván nem egymásba pakolod az edényeket... mert akkor sehogy nem éri a víz.

Úgy kell bepakolni, hogy az edények ne fedjék át egymást. Pl. tányérokat függőlegesen, a tartóba. Alulra nyílással lefelé fordítva a lábasok, tálak.

Nagyon nagy edényt én bele se teszek, mert az nagyon sok helyet elfoglal, és nem fér be lentre szinte semmi más. Pl. most a8 literes fazekat is elmostam kézzel inkább.

nov. 29. 08:18
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell elöblíteni. Én a sültkolbász után a tepsit a rásült zsírral is beteszem és gyönyörű tisztán jön ki.
nov. 29. 08:27
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

A nagy darabokat érdemes kidobálni, hogy ne kelljen olyan gyakran takarítani a szűrőt.

Egyebként mehet bele dzsuvásan.

nov. 29. 08:47
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Útmutató

[link]

nov. 29. 09:28
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Nezz rola videokat hogy kell bepakolni rendesen :D

En csak a kajamaradekot szoktam rola lekotorni a kukaba (mint sima mosogatasnal is igy teszek) es ugy teszem be.

nov. 29. 10:17
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Nekem egy nagyon régi (20+ éves) mosogatógépem van, és ennél segít ha a nagyon dzsuvásakat leöblítem. A modernebb gépeknél már nem kell.
nov. 29. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!