Milyen porszívót érdemes vásárolni?
Figyelt kérdés
Max 60-70 ezer, amit rászánnék.
Porzsák nélkülit nem szeretnék, porzsákos van most, de borzalom mikor azt a rengeteg port "verem" ki belőle, sosem lesz igazán tiszta, ha véletlen felkap valami kisebb kaja darabot utána büdös benne...
Éppen ezért a vízszűrős porszívókon gondolkodom. Mik a tapasztalatok ezekkel a porszívókkal, mit tudnátok ajánlani?
A lényeg, hogy ne legyen irtó macera a tisztántartása, ne folyjon ki belőle a víz...
Néztem fizz-en ezt a porszívót: [link]
A leírás elég kecsegtető, de nem tudom. Számomra elég ismeretlen és új ez a márka.
Előre is köszönöm.
nov. 25. 15:51
1/2 anonim válasza:
Nekem volt vízszűrős és nagyon szerettem. Ez nem tudom hogy milyen amit linkeltél.
2/2 anonim válasza:
Nekem volt vizes, nem sokáig működött és nehézkes a takarítása.
Papír porzsákosat vegyél, ami valójában már nem is papír, hanem eldobható szövet porzsákot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!