Gőztisztító leragadt túlnyomásvédőjének nyitása?
Figyelt kérdés
Üdv. Van egy lidl ös gőztisztítóm. Vagy 1 éve el lett téve használat után. Most próbáltam kinyitni a víztartály kupakot és nem nyílik. A túlnyomás védő valahogy be van akadva és az nem engedi nyitni. Van valami hack amivel nyitható?nov. 24. 09:12
1/2 anonim válasza:
2 dolgot próbálnék meg:
- ha ez egy rugós kupak és elforog (nekem ilyen van) akkor erősen lenyomni/összenyomni és úgy megpróbálni kitekerni
- vagy esetleg bekapcsolni az eszközt és végigcsinálni egy felfűtés-lehűtés ciklust, az megmozgatja a rugót/akármi van benne
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem rugos. Jelenleg nincs benne viz. Uresen lett elteve. Ugy is megprobaljam felmelegiteni?
nov. 24. 10:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!