Gree klíma fűtési hőmérséklet?
Van egy 2,6 kw-os gree comfort X klíma egy kb 15 négyzetméteres talán kicsit nagyobb szobában és képtelen 22 foknál többre fűteni, illetve egy komolyabb szellőztetés után szerintem 1 óra alatt sem fűti vissza a szobát. Kezdem azt hinni, hogy valami nem oké, talán a befújt levegő hőmérséklete nem elég meleg. Van erre valami adat, hogy hogy milyen melegnek kellene lennie a levegőnek amit befúj?
A viszonyítási alapom egy 2000-es évek első felében gyártott hajdú(?) már nem is biztos, de nem ismert márkájú klíma, ami szerintem ennél jóval melegebb levegővel dolgozott, de abba még más gáz volt. Lehet ezek a mai klímák már ennyivel gyengébbek, a gagyibb hűtőközeg miatt..?
Oltári csalódás:(
3,5ös klímám van, egyszer elnyomkodta a feleségem és 30 fokig felfűtött most pár hete a 10m² szobában
szerintem nálad valami nagyon nem oké
kivéve ha vmi szigeteletlen borzadály a ház, amit amúgy dem lehet rendesen kifűteni
mondjuk azt figyelembe kell venni hogy kint elég hideg van, könnyen jegesedik a kültéri, valszeg sokszor le kell állnia leolvasztani
Kérdés, hogy hűtő-fűtő klíma e?
A távirányítóval lehet a hőmérsékletet szabályozni.
Emeld a maximumra, hogy akkor mit csinál.
Az sem mindegy mikor volt karbantartva.
"Kérdés, hogy hűtő-fűtő klíma e?"
Ez tényleg kérdés?
A csak hűtésre alkalmas klíma nem képes fűteni!
Ha kevés vagy elszökött a hűtőközeg akkor se fűt.
Eg szakemberrel nézesd meg , az meg tudja mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!