Van még kereslet terménydarálóra,kukoricadarálóra? Vagy ez már a múlt
Figyelt kérdés
nov. 15. 19:04
2/8 A kérdező kommentje:
Minimum és maximum árban mennyi ? Nekem van 1 és meg szeretnék tőle szabadulni.
nov. 15. 19:23
3/8 anonim válasza:
nagyon sokféle terménydaráló van, nagyon sokféle állapotban...
Szerintem az agroinform.hu-n keress rá a terménydarálóra, esetleg a saját típusodra, és ott látni fogod, hogy mennyiért mennek.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Biztos hogy ellehet adni csak megkell találni a megfelelő vevőt.
Én venni akartam régebben de olyan szar rozsdás valamiket árultak horror árakon hogy elment a kedvem tőle.
6/8 A kérdező kommentje:
Ne csodálkozz. Ezt a múltban használták mikor bőven voltak még haszonállatok az országban. Minden második harmadik háznál volt valamilyen jószág. Aszem. Bocs biztosra nem tudom. 80 éves anyámé volt. Valamire biztos használta.
nov. 16. 12:44
7/8 A kérdező kommentje:
Most vettem elő . 26 évesen tanulok,hogy kell ezt használni. :D Mintha retro lenne.
nov. 17. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!