Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Már kezdek becsavarodni ettől...

Már kezdek becsavarodni ettől a atelefontól, segit valaki? Siemens FT 525

Figyelt kérdés
Siemens FT 525 ös vez nélk . tel kaptam. Ausztriában használták,az a gond vele hogy a szám elé amit szeretnék tárcsázni elérakja automatikusan az 1001 et és nem tudok hivni senkit viszont engem tud hivni mindenki.Senki nem tud segiteni sem a tel.boltban sehol,Ja és persze német nyelvű.
2010. nov. 4. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Volt nekem is simens vez nélküli telóm,valóban sajátságos/borzalmas a kezelhetősége ,de türelem mert ha egyszer rájössz a logikájára akkor onnantól már gyerekjáték lesz használni. Az más tészta ,hogy sose szerettem meg és fél év után meg is váltam tőle örökre.
2010. nov. 4. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Siemens telefont ( akármilyent) SOHA NEM SZABAD VENNI!!!!

Ha kapsz is egyet, jó messzire el kell dobni!

2010. nov. 8. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!