Mosó- és szárítógép egyben? Vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Akinek 2:1 gépe van, írna tapasztalatokat, véleményeket?
Nem fér el két gép, de nagyon kellene egy szárítógép.
okt. 12. 11:03
11/11 anonim válasza:
Különálló hőxivartyús radiátora eltömődik. Lehetetlen tisztítani. Nekem különálló AEG szárító után most nem hőxivartyús Elektrolux van 3 éve. AEG nem bírt ki annyit. Garanciaidőben cserélték. 2 év után vagyonért javították volna. Inkább kibuxtam a szemétbe. A legxarabb megoldás a különálló- ( ami nekem volt ) bebüdüsödik. Mosó szárítót náha átmosod speciális tisztítószerrel vagy ecettel. Soha nem büdös. 2 kilúnál több ruhát nem rakok bele. Nem xáríttatom csak a legkissebb fokozaton utána néhány úrára kiterítem, így kevésbé gyűrődik, de ez így volt a különállóval is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!