Bojler kotodoboza kigyulladt, mitol?
Okozhatta-e a vizkotelenites hianya a tuzet a kotodobozban 4 eve, ill. most?
24 honapja vettem a Hajdu 80 literes bojlert, allando 65 fokon tartom, napi 0.5-1 kobmeter hideg viz fogy.
Minden szerelo ennyit kert kb.
1. Szerelo 70.000 ft, plusz 5000 ft, ha letrat is hoz.
2. Szerelo 50-60.000 lett volna, de megbetegedett.
3. Sok szerelo: www.joszaki.hu , akiknel keves vagy nulla velemny volt: 35000 ft, de a vegen abbol lett brutto 55.000 ft, azok kozul jott ki egy. Amugy 65000-et beszektunk meg, de mikor meglatta a helyszint: nem annyira nagy a munka, legyen csak brutto 55.000 ft…tökjó!
3 eve vizkotelenites volt brutto 30.000 ft, most brutto 40.000 lett volna, de nem volt ra keret.
Csak kiszallas es felmeres neves villanyszerelonel 10.000 ft.
2 eve bojler beuzemelese volt bruttto 60.000 ft. Neves szerelonél.
Aki kint volt most szerelo: elosztotabla kene nekem uj, azt mondta, 3 bitztositek helyett 6 db es akkor foldelest is alakitana ki nekem, mivel az nincsen nalam normalis. Ez lenne brutto 80.000 ft. Ezt kene nalam surgosen megcsinaltatni,mert max. 1-2 evig birjak a biztositekok, 3 dologg is be van paszirozva egy- egy helyre az elosztitablan, szerelo mondta.
Ami nem tetszett:
1. a szerelonel nem volt elemlampa,kocsiban sem, nekem kellett adni neki. Es ha nekem nem lett volna??! Meghiusult volna szereles!
2. A vegen kesz volt minden, elment es 1 ora mulva nem volt aram. Felhivtam es nem jott vissza azonnal este kilenckor, mert mar tul keso volt(!) csak masnap delutan.
3. Masnap letra nelkul jelent meg. Nekem kellett gyorsan letrat szereznem.
Ugyhogy nem voltam vele teljsen megelegedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!