Régi, megörökölt hűtőt, tele megrohadt kajával, bogarakkal, egérürülékkel le lehet adni veszélyes hulladékként vagy ki kell belőle pakolni?
Elhunyt alkoholista apámtól megörökölt rossz állapotú házat pakoljuk ki épp, és van ez a hűtő....ki kell pakolnom, vagy leadhatom a benne lévő retekkel együtt?
Nagyon örülnék, ha nem kellene kipakolnom!
lehetne filmet forgatni rola
es befeketiteni valami nivos helyet nebih-nel vele
Ha nem tudod kitakarítani akkor méltán lépsz apád örökébe.
Szégyen egy ilyen kérdést még ki is írni.
"Ha tömörítős kukáskocsi jön, akkor bedobják oda, bezúzzák és kész."
Igen?
Szerinted a tömörítős kukás autóba dobálnak komplett hűtőgépet?
Miről maradtam le?
Végül azt csináltuk, udvaron kiborítottuk belőle a cuccot egy kartonra, és slaggal kimostuk. Kettő hűtő volt.
Sajnos a hűtők nem a halála után lettek ilyenek, hanem ő így használta!!! Ez évek óta belerohadt kajamaradék volt, tele volt féreggel, egérürülékkel, rothadt étellel, csonttal. Azért volt még egy, mert az elsőbe már ő sem tett ételt, inkább vett még egy hűtőt használtan és a régi mellé tette, de azt se takarította. Tesóimnak hasmenése volt délelőtt (tegnap takarítottuk), pedig kesztyűben és maszkban takarítottunk mindent. Nem biztos, hogy van összefüggés, de van rá esély. Nah ezért nem akartuk, mindegyőnknél pici gyerekek vannak, nem dőlhetünk ki.
Részvétem.
Hány évesen hunyt el édesapád?
67 évesen.
De képzeljétek, ma arra jártak kisebbségiek és megkérdezték, hogy elvihetik-e a hűtöket, őket nem érdekli, működnek-e. Mondtuk persze, és örömmel elvitték! Hát erre nem számítottam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!