Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Tényleg olyan nehéz egy...

Tényleg olyan nehéz egy mosógép bekötése?

Figyelt kérdés
Rengeteg cég hirdet hogy mosógép bekötést vállal.. tényleg olyan nehéz dolog ez?
aug. 27. 16:14
 1/9 grafno ***** válasza:
73%

1. Van 220v dugó ami megy a konnetorba.

2. 1 cső amin a víz bemegy a mosogatógép/mosogepbe. Itt annyi lehet, ha nincs kihagyva csap akkor pl a mosdóból kell vizet vinni, pl egy Y elágazással.

3. 1 cső amin a víz távozik(ez mehet egy előre kialakitott csövön keresztül vagy a mosdóba is)

Itthon kb 5perces művelet volt, mert már az építésnel bevolt tervezve minden, de pl panelban ami 87ben épült ott kellett a vizet elosztani. Röviden

aug. 27. 16:25
 2/9 Szirty ***** válasza:
100%

Abból hogy sokan vállalnak ilyen bekötést miért következik egyértelműen, hogy az nehéz?

Az nem lehet hogy egyszerűen csak nyugdíjasok, egyedülálló nők, ügyvédek, és sokan mások nem tudnak vagy nem akarnak ezzel foglalkozni, nem tudják mi kell hozzá, hogyan kell, nem vergődnek vele, megcsináltatják azzal aki csinált már ilyet és tudja mit kell csinálni?

aug. 27. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért komolyan kell venni, mert ha elszúrod, szívás lehet. Ha a bemenő cső lecsúszik nyomás alatt, vagy valamely része ereszteti kezd, eláztatod az egész lakást. Ha a kimenő sérül meg, vagy csúszik, le, ugyanez.
aug. 27. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Na meg ki kell szedni a rögzítő csavarokat azt ne felejtsük el!
aug. 27. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:

"tényleg olyan nehéz dolog ez?"

Ha meg tudnád csinálni, nem kérdeznéd.

aug. 27. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Hülyeség nem hirdet rengeteg cég ilyet.
aug. 27. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem kell kiépíteni neki speciális dolgokat, és szakszerűnek kell lennie, akkor leginkább szakember tudja megcsinálni. De nálunk én kötöttem be, mert szerencsés volt úgymond a felállás, és a mosogató csapjára raktam egy leágazó csapot, és arra a mosógép bevezető csövét. A szennyvíz meg a mosogatóba ment. Ami nem volt a legjobb megoldás, de azóta megcsináltattuk. Szóval egy darabig elvoltunk így is, ahogy én kötöttem be.
aug. 27. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Vállalják, hogy házhozszállítás után bekötik és elviszik a régit, akkor is ha rossz.
aug. 27. 18:38
 9/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
Vannak emberek, akik egy TV-t nem tudnak beüzemelni. Nem ám műsorokat programozni, csak a set top boxot bedugni (sem).
aug. 27. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!