Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Klíma Clean funkció használata?

Klíma Clean funkció használata?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést kérek ha hülye kérdés.

Átolvastam a használati utasítást de nem találtam a kérdésemre választ.

Van egy midea hűtő-futo klimank.

Eddig csak futesre hasznaltuk

Most nyaron az elso hogy hutesre is hasznaljuk és nagyon sokszor budos dohos szaga van.

A kiveheto szurot hetente kethetente kiveszem es megtisztitom attol fugg mennyit megy.

Van egy clean gomb a taviranyiton. Ez az amit nem tudom hogy meddig kellene menjen mert ugy nez ki hogy magatol nem kapcsol ki

Fel ora eleg? Vagy kapcsoljam inkabb 10perc futesre es az kelloen kiszaritja a klimat? Gondolom azert budos mert nincs kiszaritva es ha jol gondolom ezt minden alkalommal megkellene csinalni hasznalat utan?

21 fokon semmi gond nem szokott lenni akkor van gond mukodes kozben is ha 22-23 fokra van allitva es egy ideig nem fuj budoset de kb egy ora mulva mar igen

aug. 27. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Ha magadnak tisztítod az semmit nem ér és tönkre is teheted szóval hívj szerőt
aug. 27. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
*szerelőt
aug. 27. 15:14
 3/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
42%

minden klimat karban kell tartani ha sokeve sose volt muszaj lenne

erre szakember kell aki szetszedi kitisztitja es olyan lesz mint uj

aug. 27. 15:17
 4/8 A kérdező kommentje:

A kivehető szűrőt tisztitom amit kell minden klimanal!

Nem a klimat!

A klima évi 2alkalommal van/lesz tisztitva tavasszal volt egyszer es most ősszel mivel fűtésre és hutesre is hasznaljuk

Engem ez a dohos szag zavar amit hutesnel produkál néha

aug. 27. 16:05
 5/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hat ha arra gondolsz ereszthet gaz belole akar

sajnos ehhez is szakember kene

barmi okozhatja, lehet megse eleg jol tisztitottak ki vagy bekerult valami azota

szoval hazilag nem tudom mit szeretnel, mert amit irtal magad is megtudod tenni

de ha benne van valami, vagy fizikai gondja van (akar masnak benne) ahhoz szakember kell

aug. 27. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan használhatod az active clean funkciót. Ilyenkor ventillátor nélkül fűtésre, hűtésre kapcsol, azért is hallod a beltériből a pattogást. Így a hőcserélőn esetlegesen megtelepedett baktériumok a magas és az alacsony hőmérséklettől elhalnak.

A művelet közben bekapcsolja az UV ledeket is, amelyik típusban van persze.

aug. 27. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Hozzáteszem légy türelmes, véget ér a clean funkció idővel, nekem is szokott fél óra is lenni.

Másrészt nem agysebészet felnyitni és kitisztítani, de látom ez neked megy, csak annak tűnik bonyolult és szerelőt igénylő folyamatnak aki még klímát csak messzíről látott.

aug. 27. 18:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Zzzoli! Nagyon köszönöm a válaszodat erre voltam kivancsi hogy az active clean kikapcsol e magától 😊

Termeszetesen legkozelebbi takaritasnal megkerdezem a klima szerelot is

aug. 28. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!