Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit gondoltok a Beko márkáról?

Mit gondoltok a Beko márkáról?

Figyelt kérdés

Mosógép, mosogatógép, főzőlap, gőzelszívó vétel előtt állunk. Kíváncsi lennék aki beko márkàt használ mik a tapasztalatai.

Légyszi olyan írjanak akik az elmúlt 4-5 évben vásároltak ilyen márkát nem régebben.

aug. 22. 08:36
A kérdező szavazást indított:
Szuper
Semleges
Nem túl jó
Pocsék
10 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olcsó, török márka. Nekem a mosógépem és a mosogatógépem ilyen 5-8 éve, eddig nem volt egyikkel sem gond.
aug. 22. 09:21
 2/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
40%

Mi fogalmaink szerint hatalmas gyártókomplexum Törökországban, tulajdonosi eredete kb. olyan történelmi, mint mondjuk kicsiben a Videoton.

Ironikusan fogalmazva, kicsit megráznák magukat, fél Európát be tudnák borítani készülékekkel.

Nagy tapasztalat, profi mérnöki munka, sokféle neven gyártanak, ahogy a megrendelő kéri.

Hibaszázalék nem több mint, más gyártmányoknál, ami óhatatlan, de sok kínaihoz képest jobban teljesítenek.

aug. 22. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Beko hűtőm van, már 5 éve teszi a dolgát. De hűtőszekrénnyel amúgyse lehet félrenyúlni.

Mosógépből AEG van nekem, nagyon szeretem mert iszonyat csendes, és tisztára mossa a ruhákat. Az előző Whirlpool kb 5 évet bírt, aztán a dob csapágyozása megadta magát, szorult a dob, nagyon hangos volt centrifuga közben.

aug. 22. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Munkásszállón volt BEKO elöltöltős osógép, egy gép hat emberre, akik az adott "apartmanban" olykor hetente váltották egymást.

3 és fél évet laktam ott, az idő alatt sosem volt vele probléma, pedig nem volt kímélve.

Az már más kérdés, hogy egy másik szobában egyet sikerrel égetett le egy munkás, mert úgy teletömte, hogy egy zoknit se, tudtál volna a ruhák közé nyomni még erővel sem.

aug. 22. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!