Milyen hűtőszekrényt vegyek?
Figyelt kérdés
A konyha méretei miatt csak konkrét paraméterekkel jöhet szóba új kombinált hűtő. Candy, Beko és Hausmeister márkákban találtam megfelelőt. Ezek megbízhatóak?aug. 19. 12:00
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon kevés a hely, és ezért mondjuk csak keskenyebb fér be, a hőleadással lehetnek gondok, ha nem marad elég távolság a fal és/vagy a bútorok közt. Így bármelyik készülék megbízhatatlanná válhat.
2/5 anonim válasza:
Nemigen van különbség, vedd azt, amelyikre legtöbb a garancia, vagy esetleg még lehet hozzá vásárolni + garit is.
3/5 anonim válasza:
Candy, Beko, Hausmeister mind ugyanaz a vacak.
Ha normális hűtőt akarsz, akkor legalább Zanussi, Bosch, Electrolux, LG vonalon nézelődj, de én pl egy Liebherr-t vettem, amivel nagyon elégedett vagyok.
4/5 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Candy teljesen jó olasz-kínai hűtő, Beko török gyártó szintén jó minőségű terméke.
A Hausmeister lóg ki a sorból, az egy brand név fejlesztés és gyártás nélkül. Zsákbamacska - lehet jó is meg mellényúlás is.
5/5 anonim válasza:
"Ha normális hűtőt akarsz, akkor legalább Zanussi, Bosch, Electrolux, LG vonalon nézelődj, "
Zanussi = AEG = Electrolux (egy cégcsoporté már, sajnos)
BOSCH és LIEBHERR a jelenleg elérhető legjobb, MIELE-t nem számítom, mert túlárazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!