Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen hűtőszekrényt vegyek?

Milyen hűtőszekrényt vegyek?

Figyelt kérdés
A konyha méretei miatt csak konkrét paraméterekkel jöhet szóba új kombinált hűtő. Candy, Beko és Hausmeister márkákban találtam megfelelőt. Ezek megbízhatóak?
aug. 19. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Ha nagyon kevés a hely, és ezért mondjuk csak keskenyebb fér be, a hőleadással lehetnek gondok, ha nem marad elég távolság a fal és/vagy a bútorok közt. Így bármelyik készülék megbízhatatlanná válhat.
aug. 19. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nemigen van különbség, vedd azt, amelyikre legtöbb a garancia, vagy esetleg még lehet hozzá vásárolni + garit is.
aug. 19. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

Candy, Beko, Hausmeister mind ugyanaz a vacak.

Ha normális hűtőt akarsz, akkor legalább Zanussi, Bosch, Electrolux, LG vonalon nézelődj, de én pl egy Liebherr-t vettem, amivel nagyon elégedett vagyok.

aug. 19. 15:08
 4/5 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
100%

Candy teljesen jó olasz-kínai hűtő, Beko török gyártó szintén jó minőségű terméke.

A Hausmeister lóg ki a sorból, az egy brand név fejlesztés és gyártás nélkül. Zsákbamacska - lehet jó is meg mellényúlás is.

aug. 19. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Ha normális hűtőt akarsz, akkor legalább Zanussi, Bosch, Electrolux, LG vonalon nézelődj, "

Zanussi = AEG = Electrolux (egy cégcsoporté már, sajnos)

BOSCH és LIEBHERR a jelenleg elérhető legjobb, MIELE-t nem számítom, mert túlárazott.

aug. 20. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!