Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy benzines fűkasza el tud...

Egy benzines fűkasza el tud romlani attól, hogy valaki rossz üzemanyagot tölt bele, vagy rossz arányban tölt bele üzemanyagot, és úgy próbálja meg beindítani?

Figyelt kérdés

aug. 18. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Pontosan mi az a "rossz üzemanyag"?

Rossz arányú üzemanyagnál a benzin/2T olaj nem megfelelő keverék arányára gondolsz?

Tehát beindítva nem volt, csak próbálva?

aug. 18. 15:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát, hogy valaki nem jó olajat vagy benzint tölt bele például.

Igen.

Hát a motor beindult, de nem tekert a kasza és azonnal le is állt mindig. Valószínűleg nem az üzemanyag a baja csak kiváncsi vagyok, hogy attól, lehet-e gond.

aug. 18. 16:36
 3/5 Szirty ***** válasza:
100%
El tud romlani ettől.
aug. 18. 16:54
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

besulhetett, beszorulhatott valami

mondjuk tudni kellene hogy lett es mikor leallitva

ha nem megfelelo kerult bele elsonek gyertyat kell nezegetni

hogy nezz ki szikrazik e

en arra gondoltam hogy legtobbszor fej akad be, szet kell kapni kiszedni cuccost es kesz is

de fogaskerek is beakadhat, nincs karbantartva rendesen akkor

de azt nem konnyu szetkapni

aug. 18. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen három esetben volt: ha a szivatót már nem lökte vissza a gázadás (észreveszed nyilván), ha nagyon türelmetlen voltam és túl nagy gázfröccsöt adtam neki hidegen, és amikor a benzincső elöregedett minden külső jel nélkül, és fals levegőt szívott, nem kapott elég benzint. Karburátor membráncsere előtt is kezdett pár ilyennel, de mindig ment utána, csak melegen ismét elerőtlenedett és leállt, tehát go piac, membránkészlet, aztán csere és boldogság. Ha ezek kizárhatók, akkor lehet főtengelyszimmering is, és az említett erőtlen szikra is. A legtöbb kétütemű egyébként frissen bekevert, kompromisszummentes minőségű benzinnel simán csak beindul és megy, ha nem korszakokon át használták a rosszal.
aug. 18. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!