Az alábbi lidl-s álló porszívórol, hol tudok bővebben olvasni?
Figyelt kérdés
Vagy épp akinek ugyan ilyenje van, mennyire jó ennyi pénzért? Rengeteg lidl márkás dolgunk van eddig szinte semmire nincs panasz, de elég kevés infót ír róla az újságban, így óvakodok tőle.
aug. 5. 23:08
1/3 anonim válasza:
Ha elektromos padlókefés, akkor akár jó is lehet. Mert pusztán a szívóerő akkuból kevés.
Igaz hogy nekem egy Bosch van, de az nagyon szuper. Sajnáltam is amikor megvettem, hogy régen nem volt ilyesmi. Választható, hogy automatikusan állítsa a gép szívó és kefeteljesítményét a padlótípushoz. Gyanítom hogy ilyen automatika nincs benne, sőt az akku sem kivehető, ami a leggyakoribb problémaforrás szokott lenni, a letörő és pótolhatatlan kis műanyag alkatrészek után.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted ez nem megérős?
aug. 6. 10:05
3/3 retektorta válasza:
Konkrétan ezt a porszívót nem ismerem, de volt porzsák nélküli porszívóm, és soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!